-Sistem çok iyi modellenmiş 65 000 soru üzerinden öğrenciyi sınavlara hazırlar. Yılların deneyimine sahip uzman bir kadro tarafından hazırlanan bu sistemdeki 65 000 soruyu her yönüyle tamamlayan bir öğrenci hayallerine rahatlıkla ulaşabilir. -Sistem 8 aya bölünmüş dergi setleri ve deneme sınavları ile entegre şekilde çalışır. -Sistem içindeki öğrencinin tüm öğrenme süreçleri ve çalışmaları dijital olarak takip edilmektedir. Bu takibin sağlıklı yapılabilmesi için yayınların içine cevap anahtarı konmamıştır. Öğrenciler, ödev olarak verilen ya da sınıf ortamında uygulanan testleri dijital optik formdan işaretleme yaparak sisteme girmek zorundadır. Tüm bu süreç ve sonuçları kurum ve veli tarafından takip edilebilmektedir.
-Öğrencilerimizin konu ve soru ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan modüler yeni nesil hazırlık setidir. Her branştan 8 dergi, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını kompakt bir şekilde karşılayan ve adım adım gelişimini takip eden benzersiz bir set ve sistemdir. Bu sistemde, sınava hazırlık süreci 8 aya bölünmüş, bu süreç 8 dergi ve denemelerle hafta hafta planlanmıştır. -Dergi içindeki testler; Başlangıç- Geliştirme- Güçlendirme şeklinde aşamalı bir şekilde hazırlanmıştır. Her derginin sonunda Dergi Bitirme Testleri ile Master Testler farklı seviyedeki öğrencilerin hazırlık sürecindeki yerlerini tam olarak görebilmeleri bakımından önemlidir.
-Haftalık denemeler, branş bazlı olup her deneme ortalama 40 sorudan oluşur ve sorular sadece derginin işlenen haftalık bölümünü kapsar. Her ders için 24 adet haftalık branş denemesi vardır. Aylık denemeler, o ayki dergilerin konularını kapsar ve sarmal bir şekilde ilerler. Toplamda 8 adet LGS, 13 adet TYT-AYT aylık sarmal denemesi vardır. Ayrıca yıl içinde farklı seviyede 4 adet Türkiye geneli deneme sınavı yapılır. -Dergilerle senkronize bir şekilde ilerleyen haftalık ve aylık denemelerle öğrencilerin kazanım eksiklikleri tamamen giderilir ve anlayarak hızlı okuma, soru çözme ve farklı tipteki sorulara tam hakimiyeti sağlanmış olur. -Haftalık denemeler ders bazlı olup her dersten 20 ile 25 arası sorudan oluşur ve sorular sadece derginin işlenen bölümünü kapsar. Zaman baskısı altında her ayın 1.,2. ve 3. haftası uygulanır. Her ders için 24 adet (8*3) haftalık deneme vardır. Aylık denemeler her derginin tüm konularını kapsar ve sarmal bir şekilde ilerler. Haftalık denemeler ödevlendirme aracı olarak da kullanılabilir. -Aylık denemeler; LGS, YKS Eşit Ağırlık ve YKS Sayısal olmak üzere 3 türde hazırlanmıştır. Her ayın son haftası ortak olarak uygulanır. Toplamda 8 adet aylık deneme vardır. -Ayrıca yıl içinde kurum tarafından uygulanacak olan farklı yayınların kurumsal denemeleri de sisteme entegre edilecektir. -Dergideki testler, haftalık denemeler, aylık denemeler, ödevler, tüm kurumsal deneme sonuçları, devamsızlık bilgisiyle birlikte sistem üzerinden ortak karneler ve gelişim raporlarıyla taraflara sunulacaktır.